tiistai 13. huhtikuuta 2010

Liian pienet piirit


Eilisiltana riehuttiin Käärmeen kanssa niin, että tuhma Käärme pyyhkäisi ruokapöydältä alas purkillisen mustien säilykeoliivien suolalientä. Iloisen värinen liemi värjäsi lähiympäristöstä kaiken mahdollisen. (Sinnalla ja riehuttajalla ei tietenkään ollut mitään osuutta tapahtuneeseen.)

Tänä aamuna törmäilimme kadulla erittäin koomis-akrobaattisesti, kun koiran neljä jalkaa, taluttajan kaksi jalkaa ja yksi yhteinen talutushihna muodostivat äkillisen solmukohdan.

Aamupalat Sinna sai vasta yhdeltä, koska emäntä unohti antaa sille ruokaa. Eipä tuo tullut kyllä pyytämäänkään, sille ei ole nyt oikein maistunut ruoka, johtuu varmaan juoksuista. Ne eivät ole vieläkään loppuneet; olkkarin matolle lorahti melkoinen vahinkolammikko heti aamulenkin jälkeen.

Äsken neiti päätti nuolaista pakastimen sisäpintaa. Taisi vähän nipistää.

Kaipaamme kiihkeästi ulos ja vapauteen.

3 kommenttia:

ipa kirjoitti...

Ei kai tässä enää montaa päivää voi mennä... Päästään sitten riehumaan ja riepottamaan ja valmistautumaan tulevaan kauteen. :)

Tuo matto taitaa kyllä kohta joutaa vihreämpien nukkamattojen vihreämmille nukkamattomaille... Tai jos se nyt yhden räkänaaman vielä kestäis... <3

Tuula kirjoitti...

Voi villiä kevätkärmettä. Toivottavasti se ei ole myrkyllinen.
t. Sinnafani no1

Möme kirjoitti...

<3