maanantai 4. heinäkuuta 2011

Kymenlaakson maastoissa

Eilen paahduttiin joukolla Iitissä. Kuumuuden vuoksi jätettiin finaalikierros juoksematta ja koiroot laitettiin järjestykseen vain alkuerän tuloksilla.

Sinnan kohdalle osui arpaonni viimeisenä, joten tyttö sai pinkoa paritta. Odotus oli tuskallista viilentämisen ja lämmittämisen sekoitelmaa, kunnes pääsimme päivän viimeisenä lähtemään.

Sinna veti kuumuudesta huolimatta hienon juoksun ja sai tuomareilta yhteensä 248 pistettä, mikä riitti tällä kertaa toiseen sijaan ja kolmanteen maastosertiin! Jee! Kova mimmi, täytyy myöntää: kolmet kisat, kolme sertiä... Tästä on hyvä jatkaa!

Ero voittajaan oli 11 pistettä, onneksi ei sen vähempää, muuten olisi saattanut jäädä kismittämään soolojuoksun mahdollinen pistevaikutus.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikös jäänyt hamittamaan edes se, että yleensä Sinna laittaa finaalissa alkuerää paremmaksi. Jos se olis juostu, niin Sinna olisi kyllä voittanut =)

Uskoo SinnaEsterfani no1

Niin ja ONNEA!

ipa kirjoitti...

Hei SinnaEsterfani no1,

maastojuoksuissa nopeus on vain yksi viidestä arvosteltavasta osa-alueesta. Sinnan finaaliparannus ei siis ole suoraan sovellettavissa maastojuoksuihin, joissa liika nopeus itse asiassa vaikuttaa ketteryyden vähentymisenä...

Tällä kaudella ollaan treenaripuolella opittu säätämään lämmittelyä juuri Sinnalle sopivaksi, joten alkuerien ajat ovat ratapuolellakin parantuneet suhteessa huimasti!

Kiitos! :)