maanantai 10. elokuuta 2009

Kymmenen kuvaa kesästä

Niin on taas aika hurahtanut ja blogin päivitys jäänyt tärkeämpien asioiden tieltä. :) Tässä on vähän kuvia meidän kesän varrelta.

Sinna poseeraa Rajasaaren kallioilla. Ollaan käyty vähän uusissa paikoissa juoksemassa ja koiriin tutustumassa, kun meidän oma kaatopaikka on raivaustraktorien valtaama.. :( Tuliaisina näiltä reissuilta saimme vissiin nenäpunkin, joka on kuitenkin karanteenin ja lääkkeiden turvin hoidettu nyt pois päiväjärjestyksestä. Viikon pari tuo kerkesi pärskiä ennen kuin havahduimme siihen, ettei aivastelu enää ollut ihan normaalin mitoissa.

Sinna on tutustunut veteen. Mökillä kokeilimme uusia pelastusliivejä ja hyvinhän ne kannattelivat!

Myös ilman liivejä on uitu. Tuusulassa hiekkakuopalla Sinnalle kävi ylivoimaiseksi katsella frisbeeilottelua rannalta, joten tyttö hyppäsi suurella loikalla rantakiveltä uimaan. Alkukesän vettä jokapuolelle roiskiva suohirviö on ajan mittaan jalostunut oikein tyylikkäästi koiraa uivaksi vesipedoksi. Auringonpaisteella uiminen on hauskaa puuhaa, vaikka vedestä noustua yllättääkin melko pian vilu. Kesä kuivaa minkä kastelee, joten hetken päästä tsubu on taas vedessä, toisinaan kepin perässä, toisinaan ihan oma-aloitteisestikin. :)

Sinna on osallistunut kesällä myös moniin tapahtumiin, tässä ollaan Helsinki Prideilla. Tytön sateenkaaripanta näkyy vähän huonosti, mutta nenän asennosta voi päätellä, että jännittävää oli. :D

Ollaanhan me kesällä toki radallekin päästy. :) Treeneissä ollaan käyty maanantaisin Kartanolla ja tiistaisin toisinaan Hyvinkäällä. Viime viikolla saatiin Hyvinkäältä ensimmäinen kellotettu juoksu, tyttö pinkoi 280m aikaan 19 sekuntia!

Tässä surullinen kuva muistutukseksi kaikille - älkää ihmiset jättäkö eläimiä yksin kuumaan autoon! RIP Rotta Matikainen. ;<

Ja loppuun vielä muutama kuva lauantai-illalta Rajasaaresta.





Suvi ja Sinna.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Maailman suloisin pieni uimari <3 onneksi ihanaa kesää on vielä jäljelläkin.
Kyyneliään pyyhkiville lukijoille kerrottakoon, että Rotta Matikainen selviytyi sittenkin, ja on edelleen vauhdissa mukana. (Mutta silti muistakaatten, että eläimiä ei saa jättää autoon paahtumaan!)

t. se toinen frisbeenviskoja

Tuula kirjoitti...

Sinna on niin kaunis :)
Kuvat ovat myös hienoja. Taas löytyi hyvä taustakuva työkoneen näyttöön. Arvatkaapa mikä.
t. Sinnafani no 1