tiistai 21. lokakuuta 2008

Aamuriehu..

..on vallannut asuntoni.

Käytiin tovi sitten ulkoilemassa ja olikin jännää. Metsästä tuli iso saksanpaimenkoira, joka sanoi "tuh", siis siellä 20 metrin päässä. (haukumme tällä hetkellä pupulelulle sängystä käsin) Sinna sanoi "juoksen karkuun", mutta onneksi iso hurtta ymmärsi vaihtaa suuntaa, joten reipas tyttösemmekin uskalsi jatkaa matkaa, kehujen kanssa tietenkin. (nyt tarkastellaan tukkani pysyvyyttä ponihäntää kiskomalla) Heti melkein perään meni ohitse vielä auto ja taas oli vähän jännää, mutta ei sekään kauaa jaksanut ihmetyttää. Kotipihassa oli käynnissä oleva auto, jonka ohitus vaati pari napua ja iloisia kutsuja, mutta sekin onnistui. Jäimme kytikselle ja varmistimme, että tuo hävytön tunkeilija poistuu kerrostalon pihasta. Liikkuva auto herätti enemmän kiinnostusta kuin pelkoa, ainakin turvassa jalkojen juuressa napuja maistellen. (lakanan alta paljastuu ehkä suuri leluaarre, jos kaivan tarpeeksi kovasti)

Huomasin vasta nyt, että tässä pitää erikseen sallia yleinen kommentointi, eli nyt siellä on raksi niin, että rekisteröitymättömätkin saavat sanoa hei, jos tahtovat. (ainakin meistä se olisi vallan mukavaa.) :)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei ;)

-T-

ipa kirjoitti...

Jee! Kuulitko Sinna, se sanoi meille hei! :)

Anonyymi kirjoitti...

Miten nää kommentit toimiiiiiiii+?????

Anonyymi kirjoitti...

Jo selvisi. Harmi etten unohtanut pikkuriiviön naulakkoon mitään todella tärkeää. Olisin voinut tehdä tikusta asiaa ja tulla tarkistamaan, miten monta senttiä Sinna on KASVANUT. Samalla olisin varmaan saanut korvapusun, nenälävistyksen ja huulihalkion =) Ja mikä etten myös akupunktuuria isoon varpaaseen. Saattaa olla että minulla on jo ISO ikävä pikkutiikeriä. <3 Sinnafani no 1

ipa kirjoitti...

Sinnalla on niin monta fania, etten ole aivan varma kuka olet, oi Sinnafani no 1... :D Tikku osaa itsekin vääntää jo itsestään asiaa (joskus jopa ulkona), mutta saa sitä muutkin vääntää!

Saara kirjoitti...

MITÄ!?

Kuka kehtaa yrittää olla suurempi sinnafani kuin minä. Tapan sen..



... En tapa...


Mutta lyön.....


... ehkä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana on tuo pikkuinen Sinna-neiti <3

Nauttikaa pentuajasta (ja koittaka kestää...) :D

Anonyymi kirjoitti...

Sinnafani no1 on tietenkin henkilö, joka on myös Saarafani no1 ja Ippufani no1 ja Cherifani no1 ja VinkuViikkafani no1 =)

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan pienokaiselle! Hyväntahtoiset tuhahdukset lähettää myös pari seropia, jotka niiin tykkäisivät pikkuisesta tiikeristä.. :)

ipa kirjoitti...

Oi, Sinna kiittää tuhahduksista! :)